Elly (huisvrouw, 43 jaar): Eindelijk was het dan voor mij zover: personal shoppen met Nicoline. Ik had deze middag cadeau gekregen van mijn man voor m’n verjaardag. Ik was erg benieuwd wat het zou worden. Ooit deed ik al eens een kleurenanalyse en stijladvies dus dat was al bekend en ik dacht dat ik daar prima mee uit de voeten kon.

Maar ik heb deze middag opnieuw interessante dingen geleerd!

Nicoline adviseerde mij kleding in kleuren waar ik zelf niet snel naar gekeken zou hebben. Maar het stond erg leuk.
Als je het maar met de juiste (contrast)kleuren combineert,  kun je bepaalde kleuren soms prima dragen.
Ook heeft ze mij advies gegeven over het combineren van (nieuwe)kledingstukken met wat ik thuis nog in de kast had hangen. Dat advies heeft mij vooral erg geholpen om in de toekomst met een andere instelling kleding te kopen. Zo wil ik proberen te voorkomen dat de kast (over)vol wordt.

Kortom: Ik heb een hele gezellige en vooral leerzame middag gehad met een enthousiaste shopcoach. Een échte aanrader voor als je soms wat onzeker bent over wat je nu wel of beter niet kunt dragen.

Ik ben zeer tevreden.

Nicoline, bedankt en veel succes!


Wendy Reijnhoudt (www.gogetster.com): Ik heb genoten afgelopen zaterdag. Dat advies, pauzeren na een zin, geef ik ook aan fellow Toastmasters, maar het werkt bij mij niet al te best. Ik probeer nu te evalueren of mijn so’s en ehm’s de speech echt beperken of niet. Brene Brown heeft ook een aantal sterke ehm’s tijdens haar speech, maar dat geeft haar voordracht juist iets authentieks.

Ik vond je presentatie interessant, de 3 manieren van presenteren waarmee je begon vond ik erg leerzaam. Het roept meteen een bepaald gevoel op als iemand een houding aanneemt of een bepaalde toon in zijn/haar stem heeft. Qua kleding ga ik mijn comfort zone uit, en eens wat meer rood en purper in mijn kast brengen. Want in een mannenwereld vind ik het wel belangrijk op professionele wijze op te vallen. Kracht in de kast!
Dank je wel!

 Linda Harmsen (www.lindaharmsen.nl): Qua lichaamstaal was ik al heel bewust van wat ik doe omdat ik mijzelf continu terug zie op beeld. Wel leuk om te zien wat gekleurde kleding met je doet, en wat een verschil het kan maken om iets kleins aan te passen. En om nog bewuster te worden van het maken van een eerste indruk. Bedankt voor de workshop van afgelopen zaterdag! Zeer nuttig!