Nicoline van Dijk

Welkom bij Estilo Advies in Stijl

Spreken in het openbaar is één van de grootste angsten van de mens.  Voel jij je als ondernemer ook vaak ongemakkelijk op het podium? Daar kun je iets aan doen!

Ontspannen presenteren kun je leren.  Laat je lichaamstaal en kledingstijl voor je werken zodat je zelfverzekerd overkomt en je meer succes zult hebben met je presentatie.  Je komt overtuigend over en het publiek hangt aan je lippen!

Met mijn expertise als imageconsultant én personal shopper help ik je aan een krachtig imago op het podium. Je ervaart meer succes en minder stress!

Nicoline Schoeman

Met mijn ruime ervaring in het verzorgen van presentaties voor groepen en mijn 20-jarige onderwijservaring weet ik al snel wat jij nodig hebt om jouw manier van presenteren op een hoger niveau te tillen. Na mijn training is jouw eerstvolgende presentatie levendiger en het publiek zal van begin tot einde geboeid luisteren. Men zal jou niet snel vergeten…

Klanten kiezen voor mij vanwege mijn directe en strategische aanpak, mijn enthousiasme en spontaniteit en mijn gevarieerde werkvormen.

Als imageconsultant heb ik de basisopleiding Kleur en Stijl en de verdiepingstraining Image Man gevolgd bij Hilde Dragt van StyleColor in Emmeloord. Inmiddels heb ik al vele mannen en vrouwen geholpen aan een passende uitstraling zowel zakelijk als privé.

Door mijn specialisatie Etiquette en Lichaamstaal heb ik een uniek concept om jou aan een krachtig imago op het podium te helpen. Je visuele communicatie ondersteunt je boodschap, je presentatievaardigheden zijn verbeterd en je kunt ontspannen zaken doen tijdens netwerkbijeenkomsten en zakelijke diners. Kortom, je staat vol zelfvertrouwen voor een groep.

Sinds 2012 mag ik mij als enige in de regio aansluiten bij het landelijk kwaliteitsnetwerk Imago Basics. Hierdoor ben je verzekerd van zeer professioneel advies met ervaring.

Mijn specialiteiten

Leren Presenteren
Imagoadvies