Personal Branding in 3 stappen

Een krachtig imago op het podium

Personal Branding in 3 stappen

Een krachtige en professionele uitstraling  zorgt ervoor dat je een optimale eerste indruk maakt en positief herinnerd wordt. Het is prettig zaken doen met iemand die zichtbaar goed in zijn/haar vel zit.

Voel jij je vaak onzeker over je juiste uitstraling bij netwerkbijeenkomsten, salesgesprekken of presentaties? Ben je soms bang over- of underdressed te zijn en weet je niet goed hoe je bij netwerkbijeenkomsten een gesprek aanknoopt? Weet je niet hoe je je lichaamstaal tijdens vergaderingen optimaal in kunt zetten?

Voor succesvolle (verkoop)gesprekken en overtuigende presentaties is het belangrijk dat je buitenkant  klopt met de inhoud van je verhaal, alleen dan kom je herkenbaar en geloofwaardig over. Succesvolle groeiondernemers investeren tegenwoordig niet alleen in innovatie en kwaliteit maar ook in hun persoonlijke presentatie. Haal dus maximaal effect uit je visuele communicatie door je non-verbale gedrag te verbeteren.

Om zichtbaar te zijn voor je doelgroep zul je je moeten onderscheiden. Met mijn expertise als imagostyliste en personal shopper help ik zodat je daarna de juiste keuzes kunt maken en je lichaamstaal op een krachtige manier in kunt zetten.  Na een (gratis) intake weet ik wat jij nodig hebt en maken we een planning. Dit bestaat uit 3 sessies van 2,5 uur die we samen vooraf invullen. Dit kunnen zijn: een garderobecheck, een kleur-en make-upadvies, een shopsessie, een sessie lichaamstaal of etiquette of imagostyling. Na deze intensieve sessies leer je hoe je jezelf krachtiger neer kunt zetten door je lichaamstaal en kleding zelfbewust te gebruiken.

Na dit traject zul je meer zelfvertrouwen krijgen en er uniek en onderscheidend uitzien bij iedere gelegenheid. Men ziet jou als een succesvolle ondernemer en doet graag zaken met jou!

De investering in dit traject is €649,00 excl. BTW (incl. styleguide en make-up t.w.v. €22,50)

Informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op door het formulier hiernaast in te vullen.

Contact

1 + 1 = ?